<h2>Χτισίματα πέτρας</h2><p>Ο κτίστης, ήταν στις πόλεις και στα χώρια, το πιο πολύ διαδεδομένο επάγγελμα επειδή τότε όλα τα σπίτια χτίζονταν με πέτρα την οποια την μετέφεραν από διάφορες...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.fountasconstractions.4ty.gr/more.php?l=el&id=3165' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Aναπαλαίωση πέτρινων κατασκευών </h2><p>Η μεγάλη αξία, των παλαιών πέτρινων κατασκευών, μας ανάγκασε να αφιερώσουμε, ένα μεγάλο κομμάτι της επιχείρησης μας, σε αυτόν τον τομέα...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.fountasconstractions.4ty.gr/more.php?l=el&id=3161' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Φουντάς Κατασκευές</h2><p>Με προσωπική εμπειρία 20 χρόνων και με ιστορικό τριών γενεών στη κατασκευή οικοδομικών έργων, προβάλλουμε το όνομα μας, συνεχίζοντας την παράδοση...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.fountasconstractions.4ty.gr/more2.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ - ΜΟΝΩΣΕΙΣ
 
H εταιρεία μας που βρίσκεται στην Μεγάλη Βρύση Λαμίας ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με την επισκευή ταρατσών - μονώσεις.

Επισκευάζουμε, ταράτσες με ζημιές από σεισμό, κακοκαιρία, τεχνικά λάθη. Γίνεται, καθαρισμός της επιφάνειας με υδροβολή, καθαρίζουμε, με αμμοβολή και συντήρηση οπλισμού και επισκευή, με διάφορα επισκευαστικά σκυροδέρματος.

Διορθώνουμε τα ρήγματα, που προέρχονται από τους παραπάνω παράγοντες, με ριτοενέσεις.

Τέλος, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε, πολλών τύπων μονωτικά, ανάλογα με την περιοχή και τις απαιτήσεις μας. Μονώσεις ακόμα γίνονται σε τοιχία, στέγες, πισίνες, επίσης κατασκευάζουμε, εξωτερικές μονώσεις σε κατοικίες, που δεν έχουν ή δεν είναι ικανοποιημένοι, από την υπάρχουσα κατάσταση.

 
 
 

ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΥΣΗ, ΛΑΜΙΑ / Φθιώτιδας
Τηλέφωνο: 2231034105 Κινητό: 6978552514